Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ant-Man: Πρεμιέρα 17 Σεπτεμβρίου

Αναρτήθηκε από MV στις 10:02 π.μ.

Επιτέλους είπανε στην Ελλάδα να μας δείξουν την καινούργια ταινία της Marvel Ant-Man!! (κραυγές ενθουσιασμού :P ) 

Περίμενα περίμενα και περίμενα από την ανακοίνωση της πρεμιέρας στην Αμερική να έρθει σύντομα και εδώ αλλά τελικά το καλοκαίρι πέρασε και μπήκαμε στον Σεπτέμβρη και αποφασίσανε τώρα που τελειώσανε οι διακοπές επιτέλους να μας το δείξουν.

Ξέρω είχαμε ξαναμιλήσει για αυτήν στο άρθρο με τις προσεχώς ταινίες της Marvel :

Αλλά τότε δεν είχα δει την ταινία και τώρα που είχα την τύχη να είμαι στην avant premier έχω να σας πω πιο πολλά ... don't worry δεν θα κάνω spoiler .


Για όσους από εσάς είστε φαν των ταινιών με σούπερ ήρωες, δράση και ας σώσουμε τον πλανήτη από ένας τρομερό κακό .... είστε στην σωστή ταινία. Βέβαια αν είστε φαν της πολυαγαπημένης Marvel θα έχετε σίγουρα δει κι'άλλες (μην πω όλες σαν εμένα) και σίγουρα θα θέλετε να την δείτε (αν δεν θέλετε άντε δείτε κανά Notebook ....ναι πάλι.....) .

Η ταινία αυτή αφορά έναν πρώην σχετικά διαρρήκτη ,ίσως και τον καλύτερο της εποχής του, που βγαίνει από την φυλακή και αποφασίζει να διορθώσει την ζωή του για χάρη της κόρης του. Όμως η δύσκολη προσπάθεια του αυτή θα τον οδηγήσει σε μια όχι και τόσο τυχαία συνεργασία με τον Δρ. Hank Pym προκειμένου να σώσει τον κόσμο και ίσως και τον εαυτό του κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα (βλέπετε είναι busy οι Avengers).

Όλα προϊδεάζουν πως αυτή η ταινία είναι μια εισαγωγή για έναν καινούργιο Avenger μίας και η ανανέωση και αλλαγή κρατά το ενδιαφέρον πολύ πιο εύκολα. Όπως θα δείτε όσοι επιλέξετε να την δείτε λογικά θα υπάρξει και δεύτερη ταινία εκτός από την εμφάνιση του στους Avengers και στην επόμενη ίσως όχι μόνος.Άλλωστε μετά τις ταινίες των Thor, Iron Man , Captain America που έχουν σε κάποιες το πολύ να περιμένουμε άλλη μία (εκτός των Avengers).Απλά όπως σε κάθε ταινία της Marvel έχει και άλλη σκηνή μετά τους τίτλους οπότε μην κάνετε το λάθος και σηκωθείτε...

Η ταινία ήταν αρκετά καλή , στο ύψος των περιστάσεων της Marvel  θα έλεγα και με εμφανή την εξέλιξή της στο χιούμορ κρατώντας ταυτόχρονα το κομμάτι της περιπέτεια ανέγγιχτο. Για περιπέτεια και ταινία σούπερ ηρώων περιλαμβάνει και κωμικά στοιχεία καθώς και ρομαντικό ειδύλλιο. Έντονο το στοιχείο του ηρωισμού και το αγάπης μεταξύ πάτερα-παιδιού. Πιστεύω εξισορροπεί πολλά διαφορετικά στοιχεία και ικανοποιεί ακόμα και τους θεατές που δεν αποτελούν φαν.  Ο πρωταγωνιστής Paul Rudd (Ant-Man) ενσαρκώνει εκπληκτικά τον ρόλο του δίνοντας την δική του χροιά και νομίζω είναι αισθητή και η εξέλιξη του ίδιου σαν ηθοποιός. Σαφέστατα εξαιρετική και η ερμηνεία του  Michael Douglas που αποδεικνύει πως όχι μόνο δεν έχει αφήσει τον κινηματογράφο (και αυτός εκείνον)  αλλά και μπορεί να παίξει παντού και τα πάντα (ευχαριστούμε Marvel για αυτήν την ευχάριστη έκπληξη) . Τέλος ευχάριστη είναι και η εμφάνιση της Evangeline Lilly και γενικά το σύνολο του cast ήταν εξαιρετικό. Νομίζω από κάθε άποψη ικανοποιεί και με το παραπάνω τον θεατή. Και σίγουρα αξίζει και την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Trailer



spoiler : Απολαυστική είναι και η μονομαχία του Ant-Man με έναν από τους Avengers (you'll see whom)

Follow me on twitter , pinterest 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Passionate Life Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos